Meat on Sunday staat voor een lifestyle waarin heerlijk veel groente en fruit wordt gegeten en vlees en vis de uitzondering zijn.

Gezonder voor jezelf en beter voor de wereld!

Wij houden van groenten cheap essay writing en fruit, zijn fan van het seizoen, worden thehomeworkportal.com blij van gezond en willen graag delen…
Laat je dus inspireren door de heerlijke Wereld van Meat on Sunday!

 Roos Leufkens:
” Ik hou van het leven en wil er graag het maximale uithalen. Om dit te kunnen doen heb je veel energie nodig. Om altijd lekker veel energie te hebben is het belangrijk goed voor jezelf te zorgen. Ik ben ervan overtuigd dat gezond eten een mooie basis is voor een gezond en energiek leven. Groenten en fruit zijn super gezonde producten, dus deze dragen echt bij aan een energiek leven.

Ik vind het niet alleen belangrijk om goed voor mezelf te zorgen maar ook om goed voor mijn omgeving te zorgen. Voor de mensen om wie ik geef kook ik dan ook graag lekkere en gezonde maaltijden. Bij de omgeving hoort ook het milieu, groenten en fruit zijn stukken minder belastend voor het milieu dan het eten van vlees of vis.

Deze lifestyle geeft dus een goed gevoel, omdat je goed bezig bent voor de omgeving en voor je eigen leven!”

Roos Leufkens is Food Designer en geeft les bij de opleidingen Food Design & Innovation en Fresh Food & Innovation op de HAS hogeschool.
Meat on Sunday heeft ze opgericht omdat ze haar visie op eten, gezond leven en goed voor je omgeving zorgen graag deelt en er anderen mee inspireert!

  • Meat on Sunday - bloemkool
  • Meat on Sunday - knoflook